Aon Nederland stelt Leidy Timmerman aan als nieuwe Industry Director Business Services en Marjolein van der Stad als Cliënt Director

Leidy Timmerman is met ingang van 1 september benoemd tot Industry Director Business Services bij Aon Nederland. ​Zij stuurt het team Business Services aan dat zich richt op een breed scala aan (zakelijke) dienstverleners waaronder de facilitaire dienstverlening, uitzendbranche, ICT, consultancy, media, leisure & entertainment. Met haar team biedt Timmerman bedrijven dienstverlening op het gebied van risico, pensioen- en gezondheidsoplossingen. 

Timmerman werkt sinds 2021 weer bij Aon. Daarvoor was zij onderdeel van het Corporate Insurance Management Team van Unilever. Eerder werkte zij tussen 2005 en 2015 voor Aon, onder andere in Australië. Met haar brede achtergrond binnen Aon en ruime ervaring met IT-oplossingen en digitalisering, in combinatie met haar ervaring met risico- en verzekeringsmanagement binnen een grote corporate organisatie, kan zij de relaties van Aon in deze doelgroep helpen de juiste beslissingen te nemen op het gebied van risicomanagement.

Om het team Business Services verder te versterken start ook Marjolein van der Stad als Client Director in dit team. Van der Stad maakt de overstap vanuit Howden Insurance Brokers, nadat ook zij eerder zeventien jaar voor Aon en haar rechtsvoorgangers heeft gewerkt. 


Pieter Dijkstra, Managing Director Public & Business Services and Construction, is erg blij met de belangrijke versterking van het team: “Bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening hebben te maken met grote veranderingen, zoals digitalisering, cyberrisico’s, globalisering en het aantrekken en behouden van talent. Leidy en Marjolein zijn twee zeer ervaren krachten die onze relaties in deze doelgroep hierbij uitstekend kunnen ondersteunen.”
Marjolein van der Stad