Over Risk & Business

Risk & Business, is hét digitale nieuwsplatform voor professionals werkzaam in de schadeverzekeringsbranche en in de wereld van het riskmanagement. Het platform omvat een website en nieuwsbrief waarin het actuele nieuws en de laatste trends en ontwikkelingen worden belicht op het gebied van preventie/riskmanagement, schadeverzekeringen en schaderegeling (inspecties/vooropnames, (contra)expertise, onderzoek, reconditionering en ander schadeherstel. Daarnaast verschijnt periodiek een digitaal magazine met visies en achtergronden op het nieuws en de markttrends op deze vakgebieden.

Het Risk & Business-nieuwsplatform is een initiatief van Jan van Stigt Thans, de meest ervaren vakjournalist in de expertise-, reconditionerings- en schadeherstelbranche en in de zakelijke verzekeringsmarkt.

Sinds 1980 is hij werkzaam binnen de verzekeringsbranche bij onder meer Assurantie Magazine, NBVA en sinds 1995 als eigenaar van Van Stigt Thans Communicatie. In die laatste hoedanigheid werkt hij al meer dan 20 jaar als vakjournalist, tekstschrijver en communicatieadviseur voor bedrijven en organisaties in de verzekerings- en schaderegelingsbranche, onder meer voor VNAB (VNAB Visie en voorlopers) , NIVRE (De Register Expert) en was hij gedurende 20 jaar hoofd- en eindredacteur van Schade Almanak (voorheen Expertise Almanak) en vanaf de start in 2006 ook van Schade Magazine.