Meijers verlengt samenwerking met herstelpartner BELFOR (Nederland) B.V.

De samenwerking tussen Meijers en herstelpartner BELFOR (Nederland) B.V. is officieel verlengd. “In de afgelopen 10 jaar hebben we samen bergen schades opgelost, uitdagingen overwonnen en vele gedupeerden geholpen. Meijers waardeert de vele disciplines die BELFOR in huis heeft. Denk aan het bieden van hulp bij calamiteiten waarbij het essentieel is om snel ter plaatse te zijn. Droging en bouwkundig herstel maken de cirkel compleet.”

Jelmer van Popta & Mark van Leeuwen onderstrepen het belang van schadebehandeling. “Het is prettig voor ons en voor onze klanten om te schakelen met 1 contactpersoon die kennis van zaken heeft en waarop je kan vertrouwen. Schadebehandeling is echt ons visitekaartje, ons familiebedrijf staat voor continuïteit en hierop selecteren we onze partners.”

Patrick Neeleman van BELFOR vult aan: “Deze samenwerking kent verscheidene aspecten. Naast vertrouwen is gezamenlijk gevoelde verantwoordelijkheid, een flexibele houding naar elkaar en wederzijds respect erg belangrijk. Dit kenmerkt onze duurzame samenwerking.”