Turien & Co breidt Inkomensportaal uit met MKB Verzuim-ontzorgverzekering van a.s.r

.

Turien & Co heeft het inkomensportaal verder uitgebreid met de Verzuim-ontzorgverzekering van a.s.r. Naast de al bestaande verzekering van Nationale Nederlanden, kan nu dus ook de Verzuim-ontzorgverzekering van a.s.r. worden afgesloten


“De MKB Verzuim-ontzorgverzekering is een uitstekende oplossing voor de kleine werkgever. Naast een conventionele verzekering heeft deze verzekeringsoplossing de volgende voordelen: Eigen casemanager voor zowel de werkgevers als werknemer, extra premiestabiliteit, poortwachterproof en complete vergoeding van de re-integratie activiteiten zoals interventies.Kortom veel meer duidelijkheid bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer. Hierdoor wordt de werkgever, maar ook de arbeidsongeschikte werknemer zoveel mogelijk ontzorgd”, aldus Turien & Co.


Het is mogelijk de MKB Verzuim-ontzorgverzekering af te sluiten in combinatie met het arbodienstpakket van ArboNed. Bij (dreigend) langdurig verzuim of een arbeidsconflict wordt de vaste ontzorgcasemanager van ArboNed ingeschakeld. Meer over diens werkAndré Maessen vertelt het u in deze korte video.