NARIM Award 2023 voor Jaap Meijers

Jaap Meijers (Meijers) is de winnaar geworden van de  NARIM Award 2023. Tijdens het gisteren gehouden NARIM Congres ontving hij uit handen van voorzitter Albert van Haastrecht en bestuurslid Hanneke van Oss de bij de award behorende sculptuur en een bos bloemen. Hiermee is hij de opvolger van voormalig NARIM-voorzitter Adri van der waart, aan wie vorig jaar de Award  werd uitgereikt.

Kandidaten voor de NARIM Award worden voorgedragen door de markt en is bestemd voor iemand die een belangrijke bijdrage heeft geleverd door de NARIM en de risk- en insurancebranche  en een voorbeeld is van hoe de branche met elkaar zaken wil doen. “Jaap heeft een belangrijke rol vervult tussen de kopers en verkopers van zekerheid, zowel adviserend als regelend en zowel nationaal als internationaal”, aldus de jury, die daarbij met name wees op zijn activiteiten binnen Adfiz, BIPAR en de World Federation of Insurance Intermediairies  WFII. Hiervoor is hij recentelijk benoemd tot erelid bij Adfiz en ontving hij een Life Time Achievement Award  van WFII.

In zijn dankwoord zei Jaap Meijers ‘zeer vereerd’ te zijn met de NARIM Award en greep de gelegenheid aan om te benadrukken dat Adfiz, BIPAR en WFII “veel meer zijn dan alleen een lobby-organisatie”, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan het promoten van het verzekeringsvak en het ondernemerschap.