HARPER Insurance|Benefits BV neemt Struik Financial Consulting over

 HARPER Insurance|Benefits BV uit Amsterdam neemt Struik Financial Consulting uit Almere over. Mischa Schrijver (HARPER): ‘Wij zijn er trots op, dat wij de pensioen- en financieel-adviespraktijk van Struik kunnen overnemen. Het is een logische uitbreiding en verbreding van onze eigen activiteiten, namelijk pensioenadvies aan (internationale) ondernemingen en ondernemers.”

Daarnaast zal HARPER verder gaan samenwerken met intermediairs en adviseurs, die hun adviesactiviteiten op het gebied van pensioen willen uitbesteden. “Wij zien grote waarde in samenwerking met andere intermediairs op verschillende vakgebieden. De recente overname van de inkomensverzekeringsactiviteiten van ZKR Pensioenconsultants BV en onze samenwerking met ZKR op het gebied van pensioenadvies is daar ook een goed voorbeeld van. Wij zijn heel blij, dat wij Alex Struik voor langere tijd aan ons hebben kunnen binden en onze reeds bestaande samenwerking verder kunnen intensiveren. De jarenlange ervaring en diepgaande pensioenexpertise van Alex zal niet alleen de kwaliteit van ons pensioenadvies nog verder vergroten, maar zal ons ook verder helpen bij het realiseren van onze ambitieuze plannen”, vervolgt hij.

 Alex Struik CPC (Struik Financial Consulting): “De reeds bestaande samenwerking met HARPER verliep voor beide partijen naar volle tevredenheid. De ambitieuze plannen van HARPER en de rol die ik daarbij kan spelen, spreken mij enorm aan. Mijn eigen relaties zal ik binnen HARPER blijven bedienen, naast mijn rol bij de verdere uitbouw van de pensioenadviespraktijk van HARPER. Ik kijk er naar uit om dit de komende jaren samen met Mischa en zijn team verder vorm te geven. Dat Mischa en ik elkaar al ruim 16 jaar beroepsmatig kennen en in die tijd een uitstekende relatie hebben opgebouwd, geeft ons het absolute vertrouwen, dat wij dit tot een nog groter succes gaan maken.”  

Op de foto: Alex Struik (links) en Mischa Schrijver (rechts) bezegelen de overname met een handdruk