Barbon Insurance Brokers lanceert zichzelf als ‘de innovatieve assurantiemakelaar’ 

 

De Graaf Verzekeringsconsultancy heeft deze week  Barbon Insurance Brokers B.V.  gepresenteerd “Hiermee zetten we een belangrijke stap in de zakelijke verzekeringsmarkt. Onze drijfveer? De behoefte aan een persoonlijkere en vernieuwende aanpak voor het beheersen van de risico’s van  organisaties. Dit is essentieel in een continu veranderende wereld”, aldus de nieuwe marktspeler

In een toelichting op haar toetreding op de markt noemt Barbon Insurance Brokers een vijftal zaken:

  1. Sectoraal advies: Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis van verschillende sectoren. We staan klaar om advies te geven aan woningcorporaties, gemeenten en publieke instellingen, organisaties voor veiligheid en gezondheid, onderwijsinstellingen, vastgoedbedrijven, professionele VvE-beheerders, transport en logistiek, productie-, afval- en recyclingbedrijven en bedrijven in handel en grondstoffen.
  2. Tenders én polisopmaak: Onze relaties gaven aan dat ze na een zorgvuldig begeleide (Europese) aanbestedingsprocedure ook graag hun polissen door ons willen laten opmaken.
  3. Modern verzekeringsplatform: We gebruiken geavanceerde technologie met intelligente datakoppelingen om risico’s op objectniveau te inventariseren, te beheren en digitaal met u te delen.
  4. Data-gedreven Inzichten: In ons persoonlijke advies aan de verschillende sectoren maken we gebruik van zowel historische data als toekomstgerichte analyses.
  5. Expertise: Met meer dan 200 jaar ervaring in ons team van professionals, zijn we goed uitgerust om elke uitdaging aan te gaan.

“Kortom, Barbon is meer dan een makelaar in assurantiën. We zijn als partner gericht op het realiseren van uw doelstellingen, want wij kennen de risico’s van vandaag en morgen.” Vanuit het kantoor in Amsterdam staat het team met o.a. Imco Struiksma, Tjerk Rutgers, Kevin Belovics, Dennis van der Manden, Tessa Feller, Mirrel Grever en Esther Oostrom klaar om  organisaties te ondersteunen in risicobeheersing en het ontwikkelen van verzekeringsoplossingen.

Kijk op www.barbon.nl voor meer informatie