Derde ADFIZ Zakelijk Platform in teken van cybersecurity

 

Op woensdag 21 september a.s. organiseert Adfiz voor de derde keer het Zakelijk Platform. Tijdens deze bijeenkomst staat cybersecurity centraal. Speciaal hiervoor komt Graeme Newman namens Lloyd’s uit Londen om het onderwerp vanuit verzekeraarsperspectief te belichten. Behalve de verzekeraar komen ook de onafhankelijk adviseur en de security partner aan het woord. Het evenement vindt de 21e seprember van  13.00 tot 19.00 uur plaats bij Inn Style te Maarssen

Naast genoemde presentatie(s) )  zijn er drie  verschillende expertsessies waaruit aanwezigen kunnen kiezen. Zo bespreekt  Pensioenconsultant en Adfiz-lid Ronald Hut MPLA welke gevolgen het nieuwe pensioenstelsel heeft voor pensioenadviseurs. Paul ter Wal, internationaal spreker en inzetbaarheidsexpert neemt aanwezigen mee in hoe bevlogenheid leidt tot duurzame inzetbaarheid. Tot slot geeft Ad Weststeijn GIFireE, Risk engineer van Willis Towers Watson handvaten om eventuele verschillen in brandpreventieve maatregelen te signaleren en die vervolgens uit te kunnen leggen aan je relaties.

Het Zakelijk Platform is hét jaarlijkse platform voor Adfiz-leden die actief zijn in de zakelijke markt. Aanmelden is voor Adfiz-leden kostenloos en mogelijk via het extranet. personen die geen Adfiz-lid zijn maar wel interesse hebben om het evenement bij te wonen, kunnen een mail sturen naar  info@adfiz.nl.