Stv toegevoegd aan auditpool van het Nationaal Keurmerk Letselschade

De Letselschade Raad en de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) hebben vandaag (5 juni) een overeenkomst van opdracht getekend. Dit betekent dat Stv nu ook audits kan uitvoeren voor organisaties die het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) hebben of willen hebben.

Het NKL bestaat sinds 1 januari 2021 en is hét kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners die een bijdrage leveren aan de afwikkeling van letselschades in Nederland. Remco Heeremans, directeur van De Letselschade Raad: “Stv heeft jarenlange ervaring in het toetsen van verzekeraars. Voor ons een logische partner om onze auditpool mee uit te breiden. Zo kunnen keurmerkhouders een verantwoorde keuze maken voor een auditor.”

Directeur van Stv, Ron van Kesteren: “Het Nationaal Keurmerk Letselschade maakt kwaliteit van dienstverlening herkenbaar voor benadeelden van letselschade en is hét onafhankelijk kwaliteitsstelsel voor professionele dienstverleners in de letselschadebranche. Het is mooi dat wij met onze ervaring een steentje bij kunnen dragen aan de verdere verbetering van verzekeraars en andere partijen in de letselschadebranche.”