Praktijkgerichte en interactieve Crawford Cyber Simulatie Workshop krijgt begin volgend jaar een vervolg

 

De praktijkgraktijkgerichte en interactieve Crawford Cyber Simulatie Workshop krijgt begin volgend jaar een vervolgerichte, interactieve Cyber Simulatie workshop, waarmee Crawford & Company eerder dit jaar van start is gegaan voor medewerkers van makelaars, verzekeraars en risk & insurance managers, krijgt begin volgend jaar een vervolg. In januari staan twee sessies op het programma; in februari één. “De waardering voor de workshop, waarvan we er inmiddels een zestal hebben gegeven, is hoog. Vooral vanwege het praktische en interactieve karakter van de workshop”, vertelt Rianne Baumann, vice-president Global Markets bij Crawford & Company.

Tijdens de workshop wordt een cyberincident nagebootst voor een bedrijf, waarbij de deelnemers groepsgewijs gevraagd worden binnen 90 minuten met een praktische reactie te komen om het incident te tackelen. “De insteek is om deelnemers te laten ervaren voor welke vraagstukken partijen kunnen komen te staan op het moment dat zij daadwerkelijk worden geconfronteerd met een cyber incident. Het tijdsbestek van de workshop is bewust beperkt gehouden. Immers, in de praktijk krijg je ook maar weinig tijd om beslissingen te nemen!”, licht Baumann toe.

Drie sessies

Begin volgend jaar staat er drie workshopsessies op het programma: op 17 en 31 januari en op 7 februari. De workshop op 31 januari 2017 is uitsluitend bestemd voor risk & insurance managers; de beide andere sessies zijn bedoeld voor makelaars, verzekeraars en risk & insurance managers. De workshops worden alle gehouden in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam. De bijeenkomsten beginnen om 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur). Na 90 minuten wordt afloop de aanpak geëvalueerd door de aanwezige speciaal opgeleide crisismanagers van Crawford & Company en krijgen de deelnemers praktische tips. De workshop eindigt omstreeks 17.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 75 euro, excl. BTW. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Rianne Baumann: riannebaumann@crawco.nl.