Pals Letselschade heet voortaan BrandMR Letselschade

Op 16 mei verandert de naam Pals Letselschade in Brandmeester (BrandMR) Letselschade en is de speciale letselschadewebsite brandmrletselschade.nl live.

Brandmeester is de naam die nu al wordt gevoerd voor juridische hulp aan klanten met geschillen rond Werk & Inkomen, Huis & Wonen, Aankopen & Geld en familierecht. Een merk dat inmiddels bij vele mensen bekend is dankzij opvallende radio-, tv- en online reclame. Pals Letselschade maakt al sinds december 2019 deel uit van Brandmeester Groep BV.

In een toelichting zegt Brandmeester: “Met deze naamswijziging wordt 75 jaar letselschadespecialisme van Pals gecombineerd met de bekendheid en de innovatieve kracht van Brandmeester. Brandmeester onderscheidt zich door haar innovatieve aanpak. Op een persoonlijke manier en via een voorspelbaar proces bieden vakbekwame advocaten, juristen en deskundige letselschadespecialisten hun hulp aan. Rechtzoekenden hebben inmiddels veel waardering voor deze moderne en klantvriendelijke dienstverlening. En voortaan zullen dus ook de klanten van Pals Letselschade hiervan gaan profiteren. Deze ontwikkeling past in de ambitie van Brandmeester om met een sterk merk, een voorspelbaar proces en persoonlijke, vakbekwame dienstverlening het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Daarbij maakt het niet meer uit of een rechtzoekende nu zelf voor zijn juridische hulp betaalt of – zoals in veel letselschadegevallen – niet. Juridische hulp van Brandmeester is voor iedereen bereikbaar.”