Hans Feldman vervolgt loopbaan als adviseur bij Van Ameyde Risk Solutions

 

Na meer dan vier decennia in de verzekeringsindustrie, breekt er voor Hans Feldman een nieuwe fase aan. Een fase waarin, zoals Hans zelf aangeeft, meer ruimte is voor ‘My family’ en voor andere nieuwe dingen. Dat Hans actief blijft, zal voor niemand als een verrassing komen. Zijn rol als verzekeraar is afgesloten, maar de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan, benut hij graag in een adviserende rol bij Van Ameyde Risk Solutions.

Hans Feldman: “Ik vind het mooi om met elkaar een unieke en onafhankelijke positie in te kunnen nemen. Van Ameyde Risk Solutions professionaliseert de organisaties van verzekerden met Risk & Insurance Management. Dit stelt verzekerden in staat om hun risico’s in de organisatie in de praktijk beter te beheersen, hun verzekerbaarheid te bevorderen en een gelijkwaardige gesprekspartner te zijn richting makelaars en verzekeraars.”

“Binnen Van Ameyde spreken we ook van een familie”, aldus Ruben de Bruin. “Een familie in de vorm van ‘Family of brands’ om de verzameling bedrijven en cultuur aan te duiden.”Hans: “Het is voor mij belangrijk dat er bij Van Ameyde Risk Solutions een heel team achter je staat dat opdrachtgevers in brede zin en op vele terreinen kan ondersteunen. Dat trekt mij erg aan.”