Edgar van de Pol van Meeus naar ACE Group

ACE Group heeft Edgar van de Pol aangesteld tot Senior Fire Underwriter Benelux. Hij heeft ruim 17 jaar ervaring in de verzekeringswereld. De afgelopen tien jaar werkte hij als specialist brandverzekeringen bij F. van Lanschot Assurantiën, W.B.D. Lippmann en meest recent bij Meeus Assurantiën BV. In zijn functie bij ACE is Van de Pol verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de brandportefeuille in het segment middelgrote en grote bedrijven.

Eerder trok ACE Group benoemt Carla Fonck aan als Accident & Health Business Development Manager Benelux en Willem Hornsveld als Business Development Manager Specialty Personal Lines (SPL). In haar nieuwe functie is Carla Fonck, werkzaam vanuit het kantoor van ACE België in Brussel, mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verdere groei van de Accident & Health portefeuille. Ze heeft 30 jaar ervaring in de Belgische verzekeringswereld en werkte eerder bij grote Belgische makelaars en verzekeraars en vervulde diverse functies in accountmanagement en business development.

Als Business Development Manager SPL is Willem Hornsveld onder meer verantwoordelijk voor het beheren van de relaties met  telecombedrijven voor de verzekeringen van mobiele telefoons en voor het leggen van contacten met mogelijk nieuwe partners. Hornsveld, die het Rotterdamse kantoor van ACE als thuisbasis heeft, werkte eerder bij Transavia als Product Group Manager Non-Flight en daarvoor bij Allianz Global Assistance als Manager Business Development Travel.