Interactieve talkshow  Aon: ‘Evolutie van HR: ontdek de kracht van data’

 

 

 

Op woensdag 19 juni organiseert Aon van 11.00 tot 12.00 uur de interactieve talkshow ‘Evolutie van HR: ontdek de kracht van data’. Ontdek hoe de kracht van data kan helpen een veerkrachtige en vooruitstrevende werkomgeving te creëren. Het gebruik van HR-data is spannend, maar ook noodzakelijk om de juiste beslissingen te nemen voor de toekomst.

 

Onze experts bespreken het onderwerp HR-data aan de hand van interessante praktijkvoorbeelden. Zij krijgen  concrete tips waarmee u direct aan de slag kunt. Ook is er voldoende ruimte voor interactie en het stellen van vragen.De talkshow is live bij te wonen in Rotterdam, maar kan ook online worden deelgenomen.

 

Programma:

 

Live bijwonen van talkshow in Rotterdam:

10.15 – 10.45 uur          Ontvangst

11.00 – 12.00 uur          Interactieve talkshow

12.00 – 13.00 uur          Afsluitende netwerklunch

 

Online deelnemen:

11.00 – 12.00 uur          Interactieve talkshow

 

Welke onderwerpen komen aan bod?

 

‘Uw vitaliteitsbeleid gebaseerd op data’: HR Data Expert Luc Oudenes en EMEA Health Solutions Client Advisor Elmar van Dijk laten zien hoe HR-data u helpt de juiste en meest effectieve beslissingen te nemen om uw medewerkers vitaal en duurzaam inzetbaar te houden.

 

‘De organisatie van de toekomst is skills driven’: Managing Consultant Talent Solutions Marieke van der Meer en Chief Portfolio & Innovation officer Assessments Jouko van Aggelen leggen uit waarom de focus op skills in plaats van op traditionele functies en rollen helpt uw organisatie flexibeler te maken.

 

 

Nu aanmelden