Succesvolle bijscholingsdag Letsel Opleidingen

Op 12 januari vond de eerste bijscholingsdag van Letsel Opleidingen plaats. Thema van de dag was ‘hoe interactief ben jij?’ Locatie was het Kasteel, het voetbalstadion van Sparta in Rotterdam.  De ochtend stond in het teken van rekenkundige aspecten.

Erik-Jan Bakker gaf een toelichting op hoe de hoge inflatiecijfers de schadeberekening beinvloeden. Forensisch arts Jack Menke gaf uitleg over Bayesiaans rekenen, een vorm van rekenen die in het strafrecht opgang heeft gevonden, maar in de letselschade nog nauwelijks opgeld doet. In de middag waren diverse workshops op het gebied van Kennis, Vaardigheden en Externe Deskundigheid.

Onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen werden vragen uit de entreetoets en stellingen doorgenomen. ‘Wij zijn heel blij met hoe deze dag verlopen is’, gaf Francie Peters, directeur van Letsel Opleidingen aan. ‘Voor ons is belangrijk dat onderwijs in de eerste plaats ook leuk is om te volgen. Uit de reacties van de deelnemers van de dag blijkt dat we in die opzet zeker zijn geslaagd!. We hopen dat de bijscholingsdag een vaste waarde op de kalender van letselprofessionals zal worden en hebben in ieder geval besloten volgend jaar op 11 januari 2024 de tweede editie te plannen!’.