SRK Rechtsbijstand heet voortaan Brandmeester Advocaten en Juristen (BrandMR)

Per 1 februari 2023 verandert de naam SRK Rechtsbijstand in Brandmeester Advocaten en Juristen (BrandMR). Brandmeester is de naam die nu al wordt gevoerd voor juridische hulp aan onverzekerde klanten en bij vele mensen bekend is door radio-, tv- en online reclame. Ook de naam van SRK Groep verandert. Dit wordt Brandmeester Groep.

 In een toelichting schrijft de rechtsbijstandverzekeraar: “Brandmeester onderscheidt zich door haar innovatieve aanpak. Op een persoonlijke manier en via een voorspelbaar proces bieden vakbekwame advocaten en juristen online juridische hulp aan tegen een vaste prijs. Rechtzoekenden hebben inmiddels veel waardering voor deze moderne en klantvriendelijke dienstverlening. En voortaan zullen dus ook de klanten van SRK Rechtsbijstand hiervan gaan profiteren.”

“ Deze ontwikkeling past in de ambitie van Brandmeester om met een sterk merk, een toegankelijk online platform en persoonlijke, vakbekwame dienstverlening het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Daarbij maakt het niet meer uit hoe een rechtzoekende juridische hulp betaalt. Of dit nu rechtstreeks is via een vaste prijs, via een premie aan een verzekeraar of via een lidmaatschap van een vakbond of belangenvereniging. Juridische hulp van BrandMR is er voor iedereen.”