Rocco Hoedemakers van Care Autoschade beste smart repair hersteller van Nederland

 

Afgelopen woensdag vond de finale plaats van de challenge Smart Repair Hersteller 2016 tijdens de AMT-Live in het Autotron. De beste uitdeuker van alle toonaangevende schadeketens streden om de eer.Het was uiteindelijk de jonge Rocco Hoedemakers van Care Autoschade die de kampioensschaal mee naar huis mocht nemen. Hij had, volgens de vakjury, de drie opdrachten het beste voltooid. De opdrachten bestonden uit het verwijderen van een schramschade, twee deuken ter grootte van een twee euro muntstuk en het repareren van een gescheurde kunststof bumper.

De vakjury bestond uit Wil Koot (Smart Repair International), Martijn van den Berg (Turien Verzekeringen) en Wouter Tacke (Dekra). Volgens de jury was het wel duidelijk dat we te maken hebben met de beste vakmensen van Nederland. Afkomstig van ASN, AAS, ABS, Care en Been Autoschade. Helaas kon de finalist van Carglass wegens ziekte niet aanwezig zijn.De wedstrijd trok grote belangstelling en de stand van Duurzaam Repareren was tijdens de wedstrijd goed gevuld met bezoekers die de wonderbaarlijke verrichtingen van finalisten op de voet volgden.

Angelica Gravendijk van Duurzaam Repareren: ”Het is een zeer geslaagd evenement gebleken, waarvoor zeer veel belangstelling was. Het is geweldig dat veel schadeherstellers de vertegenwoordiger van hun keten komen aanmoedigen. Het is ronduit vertederend om te zien hoe oude rotten uit het vak vol bewondering kijken naar deze jonge mannen en hun moderne reparatietechnieken. We kunnen nu al zeggen dat er volgend jaar weer een challenge georganiseerd gaat worden”.