IT-executive Hans Middelburg treedt toe tot CCN Group als CCO

Hans Middelburg treedt toe tot de Raad van Bestuur van de Europese TPA, als Chief Commercial Officers en brengt daarmee een schat aan senior executive ervaring aan boord, meldt CCN Group. Middelburg zal samenwerken met Cees Werff, CEO van de CCN Group en met andere bestuursleden om ervoor te zorgen dat de commerciële activiteiten en kwesties die van invloed zijn op de CCN-partners in het netwerk, op de juiste wijze en door het hoofdbestuur van CCN en de CCN-adviesraad goed verlopen.

Voorheen leidde Middelburg de activiteiten van CCN in Denemarken door een turnaround. Daarvoor bekleedde hij verschillende leidinggevende functies in de IT-IT-industrie, zowel bij grote multinationals als  CEO van verschillende starten scale-ups.

Cees Werff over deze nieuwe benoeming: “We zijn verheugd dat we zo’n ervaren en professionele executive aan boord hebben van de CCN Group te halen. Hans heeft een belangrijke rol gespeeld bij het tot stand brengen van een turn-around in onze Scandinavische activiteiten en met zijn achtergrond in IT zijn wij ervan overtuigd dat hij een bijdrage kan leveren aan de toekomstige groei van de CCN Group”.

Hans Middelburg over zijn recente benoeming: “Na gewerkt te hebben voor CCN Denemarken en CCN Nordics gedurende 1½ jaar, een periode waarin veel veranderingen zijn doorgevoerd die hebben geleid tot groei in een moeilijke tijd als gevolg van de wereldwijde pandemie, ben ik nu verheugd te kunnen bijdragen aan de verdere groei van de gehele CCN Groep. De focus zal liggen op de directe verkoop in de Beneluxen de omringende landen. CCN heeft een zeer aantrekkelijke propositie die  mij het vertrouwen geeft dat we in staat zullen zijn om een sterke groei te realiseren.Er zal ook een sterke focus zijn op het verkennen van de groeimogelijkheden binnen CCN’s uitgebreide Partner Netwerk dat meer dan 35 Europese landen omvat.”