DEKRA Experts opent vestiging op Aruba vanwege groeiende vraag vanuit de markt

DEKRA Experts heeft op 1 september jl. een nieuwe vestiging geopend op Aruba. Aanleiding hiervoor vormt de toenemende vraag vanuit de markt naar expertise- en claimsmanagementwerkzaamheden. De nieuwe vestiging wordt geleid door Mariela NAVA, een Arubaanse die volgens DEKRA Experts gepokt en gemazeld heeft in de lokale verzekeringswereld en ook de cultuur en gebruiken door en door kent.

DEKRA Experts voorziet voldoende groeimogelijkheden voor de Arubaanse vestiging, dat als brancheoffice van DEKRA Caribbean op Curaçao zal fungeren. “In de eerste plaats vertonen de economische ontwikkelingen op het eiland een positieve ontwikkeling. Die zitten de laatste tijd flink in de lift. Daarnaast voorzien we vooral groeimogelijkheden op letselgebied en biedt de nieuwe vestiging een extra springplank voor expertise- en claimsmanagementwerkzaamheden in het Caribische gebied, aldus directeur Ronald Pols, volgens wie binnenkort een tweede expert wordt aangetrokken: een allround-expert met juridische kennis en affiniteit met letselschaderegeling. ‘ Afhankelijk van de groeiontwikkelingen denken we op Aruba uit te kunnen groeien naar een kantoor met vier fulltime medewerkers.”

De feestelijke opening van de nieuwe vestiging, dat is gevestigd aan de J.E. Irausquin Boulevard 20-A in Oranjestad, staat gepland voor dinsdag 11 oktober a.s