Aantal ingeschreven in NIVRE-Register blijft toenemen; 17 nieuwe inschrijvingen in afgelopen weken

Het aantal ingeschrevenen in het NIVRE-Register NIVRE blijft gestaag groeien. Tussen 22 september en 19 oktober van dit jaar is het aantal inschrijvingen in het NIVRE-Register met 17 personen verder toegenomen.

 De Branchegroep Personenschade en de Branchegroep Fraudecoördinatoren telden  de meeste nieuwe inschrijvingen (elk vijf). Daarnaast werden in deze periode in het NIVRE-Register twee nieuwe transportgoederenexperts ingeschreven en uit de  branchegroepen Agrarisch, ATV, Brand, Monitoring Bouw & Infra (MBI) en  Risicodeskundigen elk één. Daarmee komt het totaal aantal nieuwe inschrijvingen in het NIVRE-Register dit jaar tot dusver op 250.

De vijf nieuw ingeschreven Fraudecoördinatoren zijn Natasha van den Bor, Willemijn Calis, Max Hulleman, Jeroen Redegeld en Hellen Rietveld. Daarnaast is het Register voor personenschade-experts uitgebreid met Romy Aalders, Amora van Beekum, Tamara Ketelaars,  Merel Niehorster,  Tamara Ketelaars en Fiona Walekamp (kandidaat).  De  nieuwe inschrijvingen voor de Branchegroep Transport Goederen zijn  Martin Eijben  en Ewald de Waard (kandidaat), voor de branche Agrarisch is dat John Steenbakkers, voor de branche  ATV  Adam Belhachemi (kandidaat), voor de branche Brand Jan van Asperen, voor de branche MB&I (Monitoring Bouw & Infra) en voor de branche Risicodeskundige Guido Terpelle