Holland Herstel Groep blijft onderdeel vormen Reconditionerings Groep Nederland

 

Holland Herstel Groep, het gespecialiseerde reconditionerings- , reinigings- en asbestsaneringsbedrijf met 65 medewerkers verdeeld over vestigingen in Uden, Breda, Heythuysen, Mierlo, Heinkenszand en Rotterdam, blijft deel uitmaken van Reconditionerings Groep Nederland, het landelijke samenwerkingsverband van vijf regionaal opererende reconditioneringsbedrijven met in totaal 13 vestigingen verspreid over Nederland.

Een en ander was onzeker doordat eigenaar Rentokil Initial had aangekondigd de werkzaamheden van RGN Holland Herstel Groep te beëindigen vanwege het besluit om zich volledig te gaan toeleggen op de kernactiviteiten. Inmiddels is de voorgenomen sluiting  afgewend en gaat RGN HHG als zelfstandige organisatie verder, zowel op het gebied van reconditionering als op het terrein van de asbestsanering. Op initiatief van een aantal medewerkers is een voorstel uitgewerkt voor een zelfstandige voortzetting van de onderneming, dat is voorgelegd aan het management van Rentokil Initial en inmiddels in principe goedgekeurd. RGN HHG. Het bedrijf zal onder leiding van Nico van der Vliet, voormalig directeur-eigenaar van Ureco (de asbestsaneringspoot van HHG),  vanuit de zes bestaande vestigingen voortzetten.

In een brief aan de relaties schrijft RGN-directeur Gerard van Engelenburg: “RGN HHG zal niet alleen vanuit alle vestigingen de reconditionering blijven aanbieden, maar zal ook zijn activiteiten op het gebied van asbestsanering na calamiteiten gaan uitbreiden naar alle vestigingen. Hiermee zal RGN HHG een nog steviger positie kunnen gaan innemen op het gebied van asbestsanering na calamiteit. Daarmee gaan we door met het aanbieden van de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening die u van de RGN HHG gewend bent.”  In de brief  zegt de RGN –directeur ‘ontzettend verheugd’ te zijn  met de ontwikkeling van de afgelopen weken. “Waar we dachten als RGN afscheid te moeten nemen van RGN HHG, zijn we blij dat we kunnen melden dat RGN HHG onderdeel was, is en blijft van onze coöperatie en dat we met elkaar verder gaan bouwen aan een nog grotere en sterkere RGN.” Behalve uit HHG omvat de RGN Euro Cleaning met vestigingen in Arnhem, Enschede en Zwolle), RGN Janssen (Sittard), RGN