Cybersecurity centraal op Zakelijk Platform Adfiz

 

Op woensdag 21 september a.s. organiseert Adfiz voor de derde keer het Zakelijk Platform, het jaarlijkse platform voor leden die actief zijn in de zakelijke markt. Tijdens deze bijeenkomst, die van 13.00 tot 19.00 uur plaatsvindt in Inn Style in Maarssen, staat het begrip ‘cybersecurity’ centraal. Het thema cybersecurity wordt plenair behandeld aan de hand van een discussie, waarbij de verschillende visies aan bod komen. Zo zal Graeme Newman namens Lloyd’s het onderwerp vanuit verzekeraarsperspectief belichten. Behalve de verzekeraar komen ook de onafhankelijke adviseur en de security partner aan het woord.

Aansluitend zijn er drie verschillende expertsessies waaruit aanwezigen kunnen kiezen. Zo spreekt pensioenconsultant en Adfiz-lid Ronald Hut MPLA over de gevolgen van het nieuwe pensioenstelsel voor pensioenadviseurs. Verder geeft Paul ter Wal, internationaal spreker en inzetbaarheidsexpert, antwoord op de vraag hoe bevlogenheid leidt tot duurzame inzetbaarheid en verstrekt Ad Weststeijn GIFireE, Risk engineer van Willis Towers Watson, handvatten om eventuele verschillen in brandpreventieve maatregelen te signaleren om die vervolgens uit te kunnen leggen aan relaties.

Aanmelden is voor Adfiz-leden kosteloos en mogelijk via het extranet. Wie geen Adfiz-lid is, maar wel interesse heeft om het evenement bij te wonen, kan een e-mail sturen naar info@adfiz.nl.