Nieuwe Europese samenwerking automobiliteitsservices

 

VHD, the RAC en Europ Assistance hebben hun positie verstevigd als aanbieders van Europese  automobiliteitsservices (zoals voertuighulpverlening en telematica=oplossingen) door het aangaan van een samenwerkingsovereenkomst die technische kennis, ervaring en geografische dekking bundelt. The RAC en Europ Assistance werken al jarenlang samen en de primaire doelstelling van deze nieuwe overeenkomst, samen met de uitbreiding ervan met VHD, is het realiseren van geavanceerde automobiliteitsservices voor de automotive industrie door heel Europa.

De basis van de samenwerking is gelegen in de verschillende complementaire elementen van de samenwerkingspartners waarmee het aanbod aan de automotive industrie die actief is in Europa, zoals autofabrikanten, lease- en verhuurmaatschappijen en fleetowners, verder wordt verbeterd. Deze samenwerking stelt VHD, the RAC en Europ Assistance in staat op Europese schaal met één centraal aanspreekpunt gecentraliseerde functionaliteit te bieden.

“Dit is een geweldige kans voor VHD” zegt Peter Varenkamp, CEO bij VHD. “De afgelopen jaren hebben we ons gericht op het versterken van onze dienstverlening voor met name ons Nederlandse aanbod; deze samenwerking stelt ons in staat te participeren in nieuwe business opportunities waarbij de dienstverlening enorm wordt verbeterd voor zowel onze bestaande opdrachtgevers als nieuwe internationale opdrachtgevers met het hoofdkantoor in Nederland.”

 

De alliantie zorgt voor snellere ontwikkeling van de dienstverlening door het delen van elkaars kennis en ervaring en het wederzijdse adopteren van elkaars best practices. Onze  opdrachtgevers en hun klanten profiteren van toekomst bestendigde dienstverlening doordat er door de alliantie continu geïnvesteerd wordt in de verdere ontwikkeling.Nu deze samenwerking een feit is, zijn VHD, the RAC en Europ Assistance in een sterkere positie dienstverlening te bieden in 26 Europese landen* waarmee ongeveer 92% van alle geregistreerde voertuigen in Europa wordt afgedekt.

 

*The alliantie dekt de volgende landen af: Oostenrijk, België, Bosnië Herzegovina, Kroatië, Tsjechische Republiek, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slowakije, Spanje, Zwitserland, Turkije, Het Verenigd Koninkrijk, en Bulgarije en Slovenië beheert door locale partners.