Nieuwe editie Risk & Business Magazine verschenen

Vanochtend is een nieuwe editie verschenen van Risk & Business Magazine. In de 30 pagina’s tellende uitgave geeft Hugo Wegbrans (Global Chief Broking Officer Aon) een inzicht in de impact van de wereldwijd verhardende verzekeringsmarkt  en gaan Oscar Bus en Hans Gorrée (VolkerWessels) in op het cruciaal belang van een langdurige constructieve samenwerking met businesspartners in de verzekeringsbranche en houden zij een krachtig pleidooi voor een individuele beoordeling van zakelijke risico’s.

Daarnaast ontvouwt Verbondsdirecteur Richard Weurding  de plannen voor en andere aanpak van de afhandeling van letselschades en reageert Martijn van Driel daarop namens Branchevereniging NLE.  Ook in een verslag van de Letselschade Raadsdag wordt aandacht besteed aan personenschade, waaronder de komst van een Nationaal Keurmerk Letselschade.   

In de laatste editie van 2019 staan verder interviews met medewerkers van  BELFOR Technology ( over het belang van preventief onderhoud), Troostwijk Groep en Burghgraef van Tiel & Partners (samenwerking op het gebied van inspecties en waardevaststellingen),  Crawford & Company ( praktische ondersteuning na cyberincidenten) en de 35-jarige Hanselman Groep (groeiende behoefte aan advies). De uitgave wordt gecompleteerd door Cees Kortleve (CK Consultancy ), die een  kritisch licht laat schijnen over toegankelijkheid, leesbaarheid en begrijpelijkheid van polisvoorwaarden, en een human intrest- interview met Miss Intercontinental Netherlands 2019 Shafali Bechoe, die werkt bij Schreuder Verzekert. 

De volledige uitgave van het Risk & Business Magazine vindt u hier: 

http://riskenbusiness.nl/wp-content/uploads/2019/12/RB7_2019.pdf