Zwitserleven en Athora Netherlands nieuwe partner Koninklijk Concertgebouworkest

 

Zwitserleven is per 1 januari 2024 partner geworden van het Koninklijk Concertgebouworkest. Met het partnership wil Zwitserleven bijdragen aan de toekomst van een van de meest gerenommeerde orkesten van Nederland. Het Koninklijk Concertgebouworkest geldt zelfs als een van de top 3-orkesten in de wereld en een kweekvijver van jong muzikaal talent. Al meer dan 130 jaar brengt het orkest een inspirerend repertoire aan een wereldwijd publiek. Het partnership biedt Zwitserleven/Athora Netherlands en het Koninklijk Concertgebouworkest de mogelijkheid om met de kracht van klassieke muziek waardevolle herinneringen te maken en te delen.

 

Annemieke Visser-Brons, CCO Athora Netherlands/Zwitserleven

“We voelen ons erg verwant met onze stadsgenoot het Koninklijk Concertgebouworkest dat elke uitvoering opnieuw, waardevolle muzikale herinneringen deelt met haar publiek. Dat gevoel sluit naadloos aan bij de nieuwe positionering van Zwitserleven: het gevoel dat we delen. Mooie momenten zijn waardevoller als je ze kunt delen, met familie, met vrienden en dierbaren. Daarom zijn we ongelooflijk trots op dit partnership, waarmee Athora Netherlands via ons merk Zwitserleven, het mogelijk maakt dat het Koninklijk Concertgebouworkest nog meer waardevolle herinneringen kan maken en delen met onze klanten: mensen die hun pensioen opbouwen of al van hun pensioen genieten, adviseurs, werkgevers, pensioenfondsen en nationale en internationale partners.”.

 

Dominik Winterling, algemeen directeur Koninklijk Concertgebouworkest

“Deze samenwerking sluit naadloos aan bij onze missie om zo veel mogelijk mensen te raken met de transformerende kracht van klassieke muziek. Net als Zwitserleven geloven wij dat een gevoel versterkt wordt als je het deelt met anderen, zoals de beleving van het publiek tijdens een concert. Dit is een bijzondere kans om het ‘Zwitserleven-gevoel’ te versterken en samen onvergetelijke momenten te creëren.”

 

Bij de foto:

 Jan de Pooter, Dominik Winterling en Annemieke Visser-Brons vieren het partnership