Wim de Bundel vertrekt per 1 juni a.s. bij Ecclesia Risk & Benefits

 

Twee jaar na zijn indiensttreding gaat Wim de Bundel Wim  Ecclesia Risk & Benefits  verlaten. Hij is bij de makelaar in Rotterdam verantwoordelijk voor Marketing & Sales. De afgelopen twee jaar stonden in het teken van het samenvoegen en samenbrengen van de teams van Marketing & Sales om op die manier nog meer klanten en intermediairs van dienst te zijn met gezamenlijke proposities en totale dienstverlening op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren.

Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia: “We zijn Wim erg dankbaar voor zijn grote inzet en betrokkenheid. Met zijn komst hebben we ons sectorenbeleid verstevigd en onze organisatie daarop ingericht. Wim heeft met zijn tomeloze energie Ecclesia Risk & Benefits nog meer op de kaart gezet, waarbij we zeker in Rotterdam onze naamsbekendheid hebben vergroot.”

Wim: “De 25 jaar voorafgaand aan Ecclesia Risk & Benefits heb ik de verzekeraarskant goed leren kennen. Met 15 jaar ervaring in verschillende rollen op directieniveau vond ik het een mooie uitdaging om met die ervaring op zak júist in de zakelijke adviesmarkt bij te dragen aan het succes van een gerenommeerde organisatie als Ecclesia. Via deze weg wil ik alle Ecclesianen en relaties bedanken voor de fijne samenwerking. Ik wens ze het allerbeste en ben ervan overtuigd dat Ecclesia Risk & Benefits nóg meer klanten en adviseurs bewust en gerust vooruit gaat helpen.”