VNAB verwelkomt nieuwe leden technische commissies Cyber en Brand


Met de komst van Renate Breuker (Rabobank) en Kimberly Kooij (Kröller Boom) is de technische commissie Cyber uitgebreid naar 10 leden. Wegens overstap van een commissielid van makelaar naar verzekeraar, is besloten om de commissie uit te breiden met twee nieuwe makelaarsleden. Op deze manier is er weer een evenredige verdeling tussen makelaars en verzekeraars in de technische commissie Cyber. 

De technische commissie Brand is weer compleet met de komst van Jelmer Murrer (HDI). Jelmer volgt Pim Rommens op. “Wij bedanken Pim voor zijn waardevolle bijdragen o.a. bij de ontwikkeling van de VMZB 2021 en alle andere onderwerpen”, stelt de VNAB

Renate Breuker: “Ik ben enorm blij om deel uit te mogen maken van de technische commissie Cyber, omdat ik graag wil meedenken over hoe het kennisniveau op het gebied van cyberrisk bij adviseurs kan worden uitgebreid en bedrijven meer weerbaar kunnen worden gemaakt tegen cyberincidenten.”

Kim Kooij: “De digitale wereld is dynamisch en vereist een proactieve houding. Trends en ontwikkelingen bespreken stelt ons in staat adequaat te anticiperen op veranderingen in de markt. We worden beter door het delen van kennis. Ik ben daarom ook trots om deel uit te mogen maken van de technische commissie Cyber.”

Jelmer Murrer: “Ik draag graag bij aan het bedenken van oplossingen voor nieuwe vraagstukken binnen onze coassurantiemarkt. De technische commissie is een uitstekende plek om hier invulling aan te geven. Ik ben dan ook erg blij dat ik mij hierbij mag aansluiten.”