Veldhuis Advies wint VVP Advies Award 2023 Zakelijk

Veldhuis Advies heeft de VVP Advies Award 2023 Categorie Zakelijk Advies gewonnen. Jurylid Jack Vos (Onesurance) overhandigde persoonlijk namens de jury de award, de bloemen en het juryrapport aan commercieel directeur Dick Vos (links op de foto) van het advieskantoor uit Heerde.

Het juryrapport leest: “Veldhuis Advies is een geheel onafhankelijk kantoor dat al 55 jaar bestaat, maar dat een toekomstbestendige strategie heeft omarmd, waar de 80 medewerkers op één worden gezet. Gelukkige medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten. Dat blijkt ook uit de 5.800 zakelijke relaties die de dienstverlening waarderen met een 9,1.

“Er wordt dus veel aandacht besteed aan werkgeluk en er wordt bovendien ook veel geïnvesteerd in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Ondernemen met geluk en gezondheid als missie, daarom is Veldhuis Advies volgens de jury de terechte winnaar in de categorie Zakelijk Advies.”

De VVP Advies Award is in het leven geroepen om het maatschappelijk enorm belangrijke adviesvak in het zonnetje te zetten en de trots op het eigen vak te versterken én gezamenlijk uit te dragen. In 2019 ging de award naar Robbe Financiële Raadgevers, in 2020 naar Assurantiekantoor Keijzerwaard, in 2021 naar Adviesgroep De Vogel en vorig jaar naar Jähnig + Ter Braak Hypotheken.

Publiek  bepaalt de winnaar!

De halve finale vindt plaats op 6 september en de online finale van de VVP Advies Award 2023 op 11 oktober van 16.00 uur tot 17.15 uur in de spectaculaire studio’s van First Impression in Tilburg met als dagvoorzitter opnieuw de zeer gewaardeerde Maureen du Toit. Deze finale, die via een live stream kan worden gevolgd, onder meer via www.adviesawards.nl, wordt gespeeld tussen drie advieskantoren. Tevens zal de winnaar van de categorie Starters in het zonnetje worden gezet.

Naast deze pitches vinden er tijdens de finale ook bruisende presentaties plaats. Spreker, auteur en (enter)trainer Robert van den Bout geeft een op maat gemaakte masterclass ‘succesvol keuzes maken’. Momenteel toert hij door het land met zijn theaterconcept KIESpijn. Antoinette Kalkman (Nationale Waarborg) en Indra Frishert (Dazure) geven in een duopresentatie aan waarom het zo belangrijk is dat financials zich inzetten voor een oplossing van de spier/zenuwziekte ALS. Beide zijn lid van het organisatiecomité van het eerste ALS Financieel Diner dat op 31 oktober plaatsvindt in het restaurant van De Volksbank. Ideale opwarmers voor de bekendmaking van het meest excellente advieskantoor van 2023.

Het online publiek kiest uiteindelijk op 11 oktober op basis van de pitches van de finalisten via een livestream hun favoriet en bepalen welk kantoor zich een jaar lang het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland mag noemen. Reserveer 11 oktober van 16.00 uur tot 17.15 uur alvast in je agenda…

Meer informatie over de Advies Award op: www.adviesaward.nl.

De VVP Advies Award 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door Aegon, Allianz, AnsvarIdéa, ARAG, a.s.r., Avéro Achmea, BLG Wonen, DAS, Dazure, De Goudse, Doelbeleggen, Florius, GetMore Systems, ING, Klaverblad, Lloyds Bank, Nationale-Nederlanden, Nedasco, Nh1816, OAKK, Obvion, Scildon, SVC Groep, TAF en VKG.

Bron en foto VVP