United Insurance biedt de overstromingsverzekering van de Neerlandse aan

United Insurance biedt sinds kort de overstromingsverzekering van de Neerlandse aan.De overstromingsrisicoverzekering dekt waterschade aan inboedel en/of huis, direct of indirect veroorzaakt door een overstroming. Overstromingsrisicoverzekering is de enige online aanbieder van deze unieke verzekering in Nederland, aldus United Insurance op zowel haar eigen website als die van Klap.

.

In een toelichting op deze polis schrijft de aanbieder: “De meeste Nederlanders vertrouwen erop dat onze dijken voldoende bescherming bieden tegen overstromingen. Toch wonen er maar liefst 3,5 miljoen Nederlanders in overstroombaar gebied. Woont u aan de kust, in de buurt van een grote rivier of in een gebied dat onder zeeniveau ligt? Dan is de kans dat u in uw leven te maken krijgt met een overstroming zelfs groter dan de kans dat er brand uitbreekt in uw huis. Schade als gevolg van overstroming is in Nederland sinds de watersnoodramp in 1953 niet verzekerd op uw inboedel- en opstalverzekering! Met onze nieuwe overstromingsrisicoverzekering bent u volledig gedekt tegen overstromingsschade aan uw inboedel en/of uw woonhuis.

Op de websites van Klap en United Insurance kan de consument zien of de verzekering voor hem of haar relevant is en zo ja, wat de premie bedraagt. Jorg Roodbeen van Klap tegen VVP: “Wij zijn daadwerkelijk de enige online aanbieder. Hiervoor is de afgelopen maanden een hoogwaardige koppeling en user interface gebouwd met de techniek van Neerlandse. Daar bovenop hebben wij zoals bij Klap en United Insurance gebruikelijk is een complete STP straat gebouwd om alles digitaal te verwerken.”

Bron VVP