Rob Wagenvoord verlaat WTW na 38 jaar  

“Het was een mooie reis”. Met die woorden kondigt Rob Wagenvoord zijn vertrek bij WTW aan.

“Ik kan jullie melden dat ik per 1 april a.s. WTW ga verlaten, na 38 jaar, via Gebr. Scheuer, Willis Corroon en Willis.Dank aan alle relaties, collega´s, voormalige collega´s en branchegenoten voor de samenwerking.”Rob werkte al die jaren bij WTW en rechtsvoorgangers. Van 1986 tot 1994 vervulde hij de functie van Director Employee Benefits, aansluitend gedurende 10 jaar als Directot International & Benefits Clients, vervolgensa zes jaar als COO en sinds 2010 als Senior Director Corporate Risk & Broking.

Tijdens een geanimeerde druk bezichte receptie hebben veel klanten, verzekeraars en collega’s afscheid genomen van Rob. Hij voelde bijna als een weerzien. “Rob werkt al 38 jaar bij ons bij Willis en maakt deel uit van het DNA van het bedrijf. Hij is erg belangrijk geweest voor de Nederlandse operatie en hij zal worden gemist vanwege zijn altijd klantgerichtheid en gezond verstand. Ik ben er trots op dat ik met hem in hetzelfde team heb gezeten en dankbaar voor de steun die hij me in mijn carrière heeft gegeven”, aldus  Stefan Weda

Hij blijft  ik in ieder geval werkzaam voor de UvA University of Amsterdam – Amsterdam Business School en de Beursbengel NIBE-SVV opleider voor de financiële dienstverlening.