Richard van de Wege per 1 juli bij WTW benoemd tot Benelux Head of Sales & Account Management Corporate Risk & Broking

Richard van de Wege komt per i julie a.s. WTW versterken in de functie van Benelux Head of Sales & Account Management Corporate Risk & Broking. Richard maakt de overstap van Aon waar hij 16jaar gewerkt heeft, laatstelijk in de rol van Managing Director van het Corporate Clients team Trade & Manufacturing. Daarvoor was Richard 4 jaar Corporate Treasurer bij VGZ en ING Real Estate.


Naast Richard bestaat het management team uit Jan Jaap Biemond die verantwoordelijk is voor Broking & Claims. Jan Jaap is 20jaar werkzaam bij WTW, laatstelijk als Head Liability. Deze rol behoudt Jan Jaap naast zijn rol als Head of Broking & Claims. Met Job Lens als Head of Operations is het management team compleet. Job is verantwoordelijk voor de Operations & Transformation roadmap en de back office & support roles van het CRB team.

In een toelichting schrijft Stefan Weda, sinds 1 mei Beleux Head of Risk & Broking: ”

Ik ben bijzonder verheugd dat we in korte tijd het management team op volle sterkte hebben met een mix van ervaren WTW collega, jonger ambitieus WTW talent en nieuw elan. Hiermee kunnen we niet alleen onze bestaande klanten optimaal blijven bedienen maar zijn we ook volledig uitgerust om nieuwe klanten te verwelkomen. Hiermee liggen we goed op koers voor 2022 en de ambitie die we hebben voor de komende jaren. “