Reaal College onderdeel van Lindenhaeghe  

Reaal heeft met opleidings- en exameninstituut Lindenhaeghe overeenstemming bereikt over de overname van het Reaal College. Het onafhankelijke opleidingsinstituut van Reaal gaat sinds 31 oktober 2016 verder onder de naam van Lindenhaeghe. Met de overname worden alle lopende activiteiten overgedragen.

De verkoop van het opleidingsinstituut past bij de strategie van Reaal om zich te concentreren op haar kernactiviteiten. Daarom is de keuze gemaakt om het instituut onder te brengen bij een specialist op het gebied van financiële vakopleidingen. Stijn Rez, Directeur Intermediaire Distributie bij Reaal: ‘Sinds de oprichting hebben we veel financieel adviseurs mogen helpen met een opleiding. Wij kijken met grote tevredenheid terug op de afgelopen jaren en zijn tegelijkertijd blij dat met de overname de kwaliteit en continuïteit is veiliggesteld en het intermediair goed opgeleid blijft’.

Mike Schilperoort, algemeen directeur van Lindenhaeghe, is verheugd met de overname van Reaal College. “Het assortiment van het Reaal College vormt een 100% match met ons aanbod van opleidingen en trainingen. Met de overname kunnen wij onze positie in de financiële markt, en specifiek in het intermediair, verder versterken. Als Lindenhaeghe kunnen wij de klanten van Reaal College volledig begeleiden en ontzorgen rondom de vakbekwaamheidseisen, nu en in de toekomst.”