Pauline Derkman benoemd tot nieuwe CEO Scildon

Per 1 september 2023 is Pauline Derkman de nieuwe algemeen directeur (CEO) van levensverzekeringsmaatschappij Scildon NV. Zij neemt het stokje over van Gert Jan Fritzsche, die de afgelopen zes jaar CEO was. Pauline neemt zitting in het managementteam samen met René Tuitert, CFRO, Ingrid Oudhuis, directeur particulier en Matthijs Vernooij, directeur pensioen.

Pauline Derkman (51) is afkomstig van Aegon waar zij directeur Workplace Solutions was. Eerder werkte Pauline in verschillende directie- en managementrollen bij ASR en ING. Als CEO van Scildon gaat zij zich focussen op de verdere groei van het bedrijf.De benoeming van Pauline Derkman past in de ingezette lijn van Scildon om met sterke digitale dienstverlening, persoonlijke service en een concurrerend productportfolio een unieke positie in de markt in te nemen.

Haik de Jong, voorzitter van de Raad van Commissarissen, is blij met de komst van Pauline Derkman: “Pauline brengt een schat aan releante ervaring mee en is een inspirerende, energieke, enthousiaste leider”. Pauline over haar aanstelling en ambities: “Ik kijk ernaar uit te starten bij Scildon om samen met het managementteam en alle medewerkers de positie van Scildon verder te versterken“.