Otto Bekouw benoemd als Strategic Global Account Executive bij Aon Nederland

Bij verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon Nederland gaat Otto Bekouw (44) per 1 september 2016 als Strategic Global Account Executive het Global Accounts team versterken. Zijn taak is gericht op het verstevigen van de dienstverlening bij bestaande relaties en business development.

Otto Bekouw neemt jarenlange ervaring mee vanuit verschillende grote bedrijven. In zijn laatste rol bij Royal Philips als hoofd Insurance & Risk Management was hij verantwoordelijk voor het wereldwijde verzekeringsprogramma, Risk Engineering en employee benefits. Ook was hij tot 2014 als vicevoorzitter verbonden aan de NARIM (Nederlandse Associatie van Risk & Insurance Managers) en won hij in 2015 de NARIM Award.

Stefan Weda, directielid van Aon Risk Solutions, is blij met deze aanstelling. “Met Otto hebben we een absoluut zwaargewicht binnengehaald die zijn sporen in de risico- en verzekeringsmarkt ruimschoots heeft verdiend. Hiermee versterken wij onze positie als marktleider in de Nederlandse en internationale markt. Otto brengt waardevolle expertise mee op het vlak van verzekeringen en risicomanagement, met name vanuit klantzijde. Dit zorgt ervoor dat we nog beter aansluiting vinden bij klantbehoeften.”