Otto Bekouw benoemd als Strategic Global Account Executive bij Aon Nederland

Otto Bekouw (44) gaat per 1 september a.s. bij  Aon Nederland aan de slag als Strategic Global Account Executive binnen het  Global Accounts team. Zijn taak is gericht op het verstevigen van de dienstverlening bij bestaande relaties en business development. Otto Bekouw neemt jarenlange ervaring mee vanuit verschillende grote bedrijven. In zijn laatste rol bij Royal Philips als hoofd Insurance & Risk Management was hij  sinds oktober 2007 verantwoordelijk voor het wereldwijde verzekeringsprogramma, Risk Engineering en employee benefits.  Opmerkelijke bijkomstigheid is dat hij na in dienst treedt bij het bedrijf waarvan zijn vader – Otto Bekouw senior, één van de grondleggers van het Nederlandse bedrijf is (Bekouw Mendes)

Ook was hij tot 2014 als vicevoorzitter verbonden aan de NARIM (Nederlandse Associatie van Risk & Insurance Managers) en won hij in 2015 de NARIM Award. Voor zijn Philips-periode werkte hij  ruim twee jaar als risk & insurance manager bij TNT Experts,  was hij ruim vijf jaar directeur bij Leons Consultancy en werkte hij drie jaar zowel als insurance consultant bij ABN Amro en in de functie van marine underwrtiter bij Fortis Corporate Insurance (Interlloyd). \

Stefan Weda, directielid van Aon Risk Solutions, is blij met deze aanstelling. “Met Otto Bekouw hebben we een absoluut zwaargewicht binnengehaald die zijn sporen in de risico- en verzekeringsmarkt ruimschoots heeft verdiend. Hiermee versterken wij onze positie als marktleider in de Nederlandse en internationale markt. Hij brengt waardevolle expertise mee op het vlak van verzekeringen en risicomanagement, met name vanuit klantzijde. Dit zorgt ervoor dat we nog beter aansluiting vinden bij klantbehoeften.”