Onno Paymans volgt Jaap Meijers op bij BIPAR

Tijdens de annual meeting in Madrid is de Nederlandse kandidaat Onno Paymans gekozen tot nieuwe voorzitter van de International Affairs Committee van BIPAR. In deze functie volgt hij erelid Jaap Meijers op. Jaap ontving bij zijn afscheid de ‘lifetime achievement award’ voor zijn jarenlange inzet voor Bipar, waaronder als voorzitter.

Adfiz is lid van BIPAR, de Europese koepelorganisatie voor zowel brokers (zelfstandig intermediairs) als agents (agenten). De International Affairs Committee is een forum om enerzijds actuele ontwikkelingen rondom de adviespraktijk in de internationale markt met elkaar uit te wisselen en anderzijds om input te geven voor de inzet van BIPAR in Europa. Met deze benoeming blijft de betrokkenheid van Adfiz bij BIPAR groot. Met zijn verkiezing treedt Onno tevens toe tot de Management Committee van BIPAR. Bovendien wordt Adfiz binnen BIPAR vertegenwoordigd door Roger van der Linden als voorzitter van de Brokers’ Committee en lid van de Steering Committee, en door Ludger de Bruijn als lid van de Director’s Committee

“Naast de inzet van BIPAR in de Europese wetgevings-arena is BIPAR ook een belangrijk platform om kennis en ervaring met elkaar te delen. Een actueel voorbeeld hiervan zijn de ervaringen en ontwikkelingen rondom Duurzame Ontwikkeling. Ook de Retail Investment Strategy en Open Finance zijn op dit moment belangrijke actuele dossiers. Door deel te nemen aan BIPAR kunnen we mee vormgeven aan de discussie”, schrijft Adfiz op haar website.