Millenaar start samenwerking met VMD Koster verzekeringen

Millenaar Adviesgroep gaat samenwerken met VMD Koster verzekeringen. Beide bedrijven werken al jaren intensief samen binnen de NLG Groep en het volmachtbedrijf NLG Verzekeringen. De medewerkers kennen elkaar goed en vinden elkaar al jaren voor informeel overleg. Nu is met het oog op de toekomst de volgende stap gezet door de bedrijven samen te voegen. Millenaar blijft actief onder de eigen naam en op de eigen locatie in Hoofddorp.

Mieke Millenaar legt uit waarom ze deze stap zet: “We werken al jaren prettig samen en hebben een missie en visie die sterk overeen komt. We krijgen meer collega’s om mee te overleggen of om bij te springen tijdens vakanties of ziekte. Ook kunnen collega’s binnen de groep ingeschakeld worden voor specialismen die we nu niet zelf in huis hebben. Zoals hypotheekadvies. De administratieve taken voegen we zoveel mogelijk samen, zodat de adviseurs meer ruimte krijgen voor persoonlijk advies richting onze klanten. Met deze stap heb ik ook voor mijn klanten en het team de bedrijfsopvolging geborgd. ”

Nu Millenaar onderdeel wordt van VMD Koster, werken er voor het eerst meer dan 100 medewerkers bij de organisatie. Naast Alphen aan den Rijn en Hoofddorp zijn er ook vestigingen in Bodegraven en Rotterdam. Herman Broere, directeur van VMD Koster, is heel blij met de versterking vanuit Hoofddorp: “Mieke heeft een hele mooie organisatie neergezet en er staat een sterk en hecht team dat door het vuur gaat voor de klanten. De klantgerichte benadering past perfect bij ons. Ik ben heel blij dat we ons team kunnen aanvullen en onze positie in de markt op deze manier kunnen verstevigen.”