Mercer versterkt commercieel team met Hester Brandsen-Broekhuizen en Emmy Faure


Mercer heeft het commercieel team versterkt met Hester Brandsen-Broekhuizen (onder op foto)  en Emmy Faure. Laatstgenoemde is op 1 januari jl. aan de slag gegaan als Lead Business Development Manager. Daarvoor werkte zij onder meer ruim drie jaar als Senior Business Development Manager bij Lee hecht Harrison en ruim acht jaar bij SHL en ruim een jaar als Sales Key Manager en Business Development Manager bij Arboned.

Hester heeft de afgelopen 20 jaar van haar carrière gewerkt op het snijvlak van Business Development en HR/People Consultancy in de breedste zin van het woord. Daarvoor was zij succesvol lid van het Nationale zwemteam van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en werd zijn in 1999 Nederlands kampioen. Hester zal als Business Developer gaan opereren in het Business Development team onder leiding van Chris Upjohn. “Met de komst van Hester onderstrepen wij onze ambitie om met Mercer verder te groeien met op producten en diensten op het gebied van People Risk”, zegt Hans Taal Senior Leadership Marsh & Mercer Netherlands op LinkedIn.

Daarnaast zal per 1 maart het Account Management olv Sebatiaan Verbeek verstrekt worden met een nieuwe en extra Client Executive, te weten Emmy Faure, die in 2020 gestart bij Mercer nadat zij haar Master Degree Liability & Insurance Law had behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De afgelopen periode was Emmy werkzaam als consultant binnen het Global Mobility Team van Mercer waar wij onze diensten op het gebied van wereldwijde mobiliteit van werknemers verzorgen aan onze klanten. Emmy stapt in het zogenaamde Grow-our-Own programma waarbij binnen Marsh McLennan de ontwikkeling van professionals wordt gestimuleerd door Learning & Development, maar zeker ook door Job Rotation.