Meijers kondigt samenwerking aan met CyberCube

Meijers Assurantiën kondigt als eerste makelaar in verzekeringen in Nederland, met trots een nieuwe samenwerking aan met CyberCube, leverancier van cyberrisicoanalyses voor de verzekeringssector. Met klanten verspreid over de hele wereld en een track record van analyses die momenteel worden gebruikt door elf van de twintig grootste verzekeringsmakelaars wereldwijd, betreedt CyberCube nu voor het eerst de Nederlandse markt.

Het Meijers Cyber Team zal Broking Manager en Prep Module inzetten om klanten op data gebaseerde inzichten te bieden in hun individuele cyberrisico’s, waardoor ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen met betrekking tot risico-overdracht. Door samen te werken met CyberCube zal het Meijers Cyber Team toegang krijgen tot de benodigde cyberdata die nodig is om cyberrisico’s helder te communiceren naar klanten in binnen- en buitenland.

Cyberweerbaarheid van bedrijven verbeteren door samenwerking
Emma Drouineau, Sales Manager bij CyberCube, licht toe: “We zijn verheugd dat Meijers voor ons heeft gekozen om haar aanbod op het gebied van cyberrisico’s te verbeteren. Het toont de internationale vraag naar onze producten aan, nu de noodzaak van cyberbeheersing wereldwijd groeit.”

Tom Rijgersberg, Senior ​​Practice Leader Cyber bij Meijers, vult aan: “Als onderdeel van ons streven om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren, is het Cyber ​​Team van Meijers verheugd om samen te werken met CyberCube. Dit stelt ons in staat om onze relaties beter te adviseren over hun cyberverzekeringsbehoeften en besluitvorming over risico-overdracht. Het zal onze relaties ook helpen de nodige stappen te zetten om hun cyberweerbaarheid te verbeteren en hun cyberrisico’s onder controle te houden.”