Marsh  versterkt  Europe Cyber Practice-team met drietal

Marsh  heeft haar Europe Cyber Practice-team   versterkt met een drietal strategische benoemingen in hetregionale leiderschapsteam: Macarena Bandrés, Sjaak Schouteren  en Salomé Santos. In een toelichting stelt de makelaar: Cyberrisico  blijft en kritieke uitdaging voor onzer klanten  in Europa! „We zijn ervan overtuigd dat Macarena, Sjaak en Salomé in hun nieuwe rollen, samen met de hele Cyber Practice, nieuwe mogelijkheden zullen ontsluiten en creëren voor klanten en collega’s.“

Macarena Bandrés is benoemd tot Cyber Placement Leader voor Europa. Ze heeft bijna 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, waarvan zes jaar bij Marsh, gespecialiseerd in Cyber risico als Risk Management Cyber Leader voor Spanje.

· Sjaak Schouteren, CISM, CIPP-E is benoemd tot Cyber Growth Leader voor Europa, naast zijn huidige verantwoordelijkheid als Cyber Practice Leader voor Marsh Nederland. Hij heeft meer dan 16 jaar ervaring in de cyberverzekerings- en rikmanagementindustrie, waaronder vijf jaar bij Marsh als Cyber Sales Consultant en Cyber Practice Leader.

· Salomé Santos is benoemd tot Cyber Product and Claims Leader voor Europa. Ze is een specialist op het gebied van verzekeringsproducten met bijna 10 jaar ervaring bij Marsh en ze is een gekwalificeerde advocaat in Portugal met jarenlange brede ervaring als bedrijfsjurist bij een multinational.