Markel breidt Afdeling Aansprakelijkheid uit met Michel van der Wallen

Per 1 juli heeft Markel de aansprakelijkheidsafdeling uitgebreid met de komst van Michel van der Wallen als Manager AVB Beurs. Hij zal sturing geven aan het AVB Beurs team, de producten en  aanbod uitbreiden en daarmee de positie van Markel als nicheverzekeraar versterken.

Michel zal rapporteren aan Gerben van Dijk, Head of General Liability van Markel in Nederland. “Hij brengt 26 jaar ervaring met zich mee in de verzekeringsbranche bij zowel verzekeraars als makelaars en heeft een diepgaande kennis van de markt, producten plus een uitstekend netwerk”, schrijft Markel op LinkedIn.

Hij begon in 1998 in de verzekeringsbranche bij Stad Rotterdam (nu a.s.r.) als   Acceptant Particuliere Schadeverzekeringen. Daarna werkte hij bij Nassau als Acceptant Bestuurdersaaansprakelijkheid  en bij Schouten Insurance international als Specialist Beroepsaansprakelijkheid. Van 2005 tot 2015 werkt hij bij AIG/Chartis, aanvakelijk als Senior Underwriter Professional Liability    en daarna in verschillende management- en leidinggevende functies, laatstelijk als Manager Financial Lines NL & Professional Liability & Cyber  voor Benelux en Frankrijk. Daarna was hij gedurende acht jaar actief als Specialist Aansprakelijkheid bij Koekenberg Van Vuuren  en sinds oktober  2022 als Senior Specialist Aansprakelijkheid bij VLC & Partners.