Lloyd’s maakt leden bekend van Inclusive Futures Coalition voor meer inclusieve markt en samenleving

Lloyd’s heeft de leden bekendgemaakt van de Inclusive Futures Coalition: het collectief van marktfirma’s en partners achter het Inclusive Futures programma van initiatieven dat in november 2023 van start gaat.Inclusive Futures richt zich op betekenisvolle, blijvende verandering door zwarte en andere medewerkers met een etnische achtergrond   in staat te stellen deel te nemen en door te stromen ‘van het klaslokaal naar de bestuurskamer’. De initiatieven zijn ontworpen op basis van de feedback van meer dan 250 zwarte en etnisch diverse collega’s uit de Lloyd’s markt, samen met deskundigen op het gebied van financiën, de academische wereld en D&I.

Bruce Carnegie-Brown, voorzitter van Lloyd’s: “Lloyd’s lanceerde Inclusive Futures om onze markt en samenleving inclusiever te maken. We breiden nu onze ambitie voor wat we kunnen bereiken uit door de Inclusive Futures Coalition te lanceren, waarbij we de capaciteiten van onze markt- en uitvoeringspartners inzetten om de impact van Inclusive Futures te vergroten door blijvende verandering te bewerkstelligen.”

De coalitie bestaat uit acht marktpartijen: Arch, AXA XL, Beazley, Chubb, Hiscox, Howden, MS Amlin en Tokio Marine Kiln; en drie leveringspartners: Equity, Green Park en de Lloyd’s of London Foundation.

 De coalitie zal de drie ‘flagship’-initiatieven van Inclusive Futures financieren en mogelijk maken:

  • Beurzen voor hoger onderwijs: Vanaf september zal de Lloyd’s of London Foundation – in samenwerking met de Cowrie Foundation en Black Heart Foundation – beurzen beschikbaar stellen voor honderden zwarte en etnisch studenten die een bacheloropleiding volgen in disciplines die verband houden met risico’s en verzekeringen. De inschrijvingen gaan aan het begin van de zomer van start via lloyds.com.
  • Talentpool voor starters: De Coalitie zal samenwerken met het diversiteitsbedrijf Equity om een talentenpool te creëren van toptalent met een zwarte of etnisch achtergrond dat aan het begin van hun carrière of op instapniveau werkt. Deze mensen hebben een pre-assessment ondergaan, zijn vertrouwd geraakt met de Lloyd’s markt en worden begeleid bij hun assessment en sollicitatiegesprek.
  • Bestuurlijke talentenpool: De talentpool voor kandidaten op bestuursniveau, die wordt beheerd door Green Park, een gespecialiseerd headhunter- en talentadviesbureau, zal zwarte en etnisch kandidaten in kaart brengen en klaarstomen voor leidinggevende en ‘executive minus one‘-functies op de markt. Oprichtingspartners van de Coalitie krijgen voorrang bij de toegang tot deze kandidaten, naast adviesdiensten op het gebied van executive search. In juni 2024 wordt begonnen met het in kaart brengen van de markt op vijf gebieden voor de opvolging van bestuurders.

Deze initiatieven worden gekoppeld aan een mentor- en sponsorprogramma, dat in september van start gaat en wordt beheerd door Lloyd’s, om ontvangers van een beurs en mensen uit de talentenpool voor jonge carrières in contact te brengen met sponsors van oprichtende leden. “We zullen regelmatig updates geven over deze initiatieven om te laten zien welke impact ze hebben.”

Junior Garba, CEO of Equity: “Equity is vereerd om met Lloyd’s en onze medecoalitiepartners samen te werken aan een meer inclusieve en diverse markt. Door te investeren in initiatieven die zwart en etnisch divers talent ondersteunen, nemen we concrete stappen om ervoor te zorgen dat diversiteit is verweven in het weefsel van onze industrie. Onze rol in het ontwikkelen van de talentenpool voor jonge carrières is cruciaal om ervoor te zorgen dat de volgende generatie leiders de rijke diversiteit van onze samenleving weerspiegelt, frisse perspectieven brengt en innovatie binnen de sector stimuleert.”

Raj Tulsiani, CEO en oprichter van Green Park: “Green Park is er trots op de Executive Search-partner te zijn van het Inclusive Futures-initiatief en brengt meer dan 17 jaar ervaring mee in het veranderen van het gezicht en de samenstelling van leiderschapsteams. Onze gegevens, inzichten en ervaring vertellen ons dat er nog veel werk te doen is om gelijke kansen op leiderschaps- en pijplijnniveau te bereiken voor mensen met verschillende achtergronden, maar verzekeringen zijn zelden zo’n aantrekkelijke sector geweest als nu. Daarom zijn we blij met de toezegging van de leden van de coalitie om met ons samen te werken aan een duurzame verandering van hun vermogen om zeldzaam en transformationeel talent van alle achtergronden aan te trekken en te behouden voor de raden van bestuur, op basis van prestaties en cultuur.”

Hugh Sturgess, CEO of Arch Insurance International: “We zijn er trots op dat we deel uitmaken van dit baanbrekende initiatief om divers talent in onze sector aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen. Het creëren van meer kansen voor mensen met verschillende achtergronden komt iedereen ten goede, omdat het individuen met uiteenlopende ervaringen en achtergronden samenbrengt om nieuwe ideeën te stimuleren, de besluitvorming te verbeteren en ervoor te zorgen dat we putten uit de breedste talentenpool.”

Andrew Carrier, CEO van MS Amlin: “Etniciteit mag nooit een barrière zijn voor succes. Door meer kansen te creëren, van het klaslokaal tot de directiekamer, kunnen we een meer diverse markt creëren en een sector die echt representatief is voor de gemeenschappen die we bedienen, zowel nationaal als internationaal. Het ondersteunen van Inclusive Futures is een hoeksteeninvestering voor ons, waarbij we samenwerken met onze coalitiepartners om een betere, eerlijkere en meer representatieve markt te creëren.”