Lindenhaeghe maakr slagingspercentages afgelopen kwartaal bekend

Landelijk slaagt gemiddeld 59,8% van de kandidaten voor een PE Plus Examen en 53,8% voor een Wft Examen.Bij Lindenhaeghe liggen de slagingspercentages in juni 2016 wederom hoger dan het landelijk gemiddelde. Bij dit opleidingsinstituut slaagde 64% voor een PE Plus Examen en ruim 55% voor een Wft Examen. “Uitschieters deze maand – ten opzichte van het landelijk gemiddelde – zijn PE Plus Basis (+10,6%) en PE Plus Consumptief krediet (+9,6%).”
Het PE Plus Examen Zorg scoorde lager (-7,7%). Operationeel directeur Alice Bavinck zegt hierover: “De cijfers van het Examen PE Plus Zorg zijn altijd wat lastiger te interpreteren. Zo werden er de afgelopen maand slechts 9 examens afgenomen. Als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld 218 inschrijvingen voor het Examen PE Plus Schade Inkomen, dan snap je dat bij PE Plus Zorg de verhouding een beetje zoek is. Uiteraard heeft het onze aandacht.”

Op https://www.lindenhaeghe.nl/nieuws/slagingspercentages-afgelopen-kwartaal-bekend heeft Lindenhaeghe van alle PE-Plus examens en de Wft initiële examens de eigen en landelijke slagingspercentages vermeld