Licent en 16 financiële dienstverleners gaan samen verder


Het volmachtbedrijf van Coöperatie Licent en zestien leden bundelen de krachten en gaan samen verder.Tevens treedt Gilde Equity Management toe als aandeelhouder. “Door dit unieke initiatief ontstaat er een prominente top-25 speler op de Nederlandse financiële adviesmarkt. Licent heeft de ambitie om de komende jaren sterk door te groeien waarbij een optimale klantbediening centraal staat”, neldt Licent.
 
Frans Kemper, directeur bij Licent: “Ons doel is om ook na het samengaan de meest mensgerichte financiële dienstverlener van Nederland te blijven. Wij staan voor laagdrempelig persoonlijk contact en kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij klanten zijn georganiseerd. In lokale vestigingen met adviseurs die klanten kennen. Ik weet dat meer partijen dat claimen maar bij ons zit het aantoonbaar in het DNA. Onze financiële dienstverleners zijn geworteld in de samenleving. En dat blijven ze. Om dat te benadrukken houdt elk kantoor na het samengaan zijn eigen vertrouwde naam en elke klant zijn of haar vaste contactpersoon. We blijven klanten onverminderd helpen bij het maken van financieel goede keuzes. Op termijn kunnen klanten ook een uitbreiding van onze dienstverlening verwachten. Dat is de kracht van onze verbinding!”
 
Open voor samenwerking
De financiële dienstverlener heeft uitgesproken groeiambities. Frans Kemper: “Financiële dienstverleners die zich in onze drijfveren herkennen, zijn van harte uitgenodigd zich bij ons aan te sluiten. Ze kunnen met mij contact opnemen. Door samen te gaan, staan we sterker. Daar geloven wij in en daar gaan wij voor. Met gepaste trots dat wij dit met elkaar tot stand hebben gebracht. Voor de Nederlandse assurantiewereld is dit een unieke gebeurtenis.”
Meer informatie vindt u op 
https://lnkd.in/eBRXjVns.