Klap benoemt Sander Geytenbeek tot directeur Pensioen en Inkomen

Met ingang van 1 februari 2023 is Sander Geytenbeek benoemd tot directeur pensioen en inkomen bij Klap Verzekeringsmakelaar in Amsterdam.

Sander versterkt het directieteam dat verder bestaat uit Bram Grundmeijer (commercie), Karel Oosterhoff (operatie) en Robert de Vos (financieel). Sinds 2021 maakt Sander deel uit van het team van Klap nadat hij zijn bedrijf Geytenbeek Clear Benefits aan Klap heeft verkocht. Samen met zijn compagnon Derk-Jan Dikkers, alle betrokken medewerkers en klanten is hij naar Klap overgestapt. Hij was na de overdracht in de rol van manager pensioen en inkomen binnen Klap actief.

Met de uitbreiding van het directieteam geeft Klap deze bedrijfsactiviteiten nog nadrukkelijker een eigen plek binnen de strategie. Voor de komende jaren blijft Klap zich richten op de combinatie van organische groei en een actieve overnamestrategie in het zakelijk segment”,l licht de makelaar toe

Klap Verzekeringsmakelaar is sinds 1854 vanuit Amsterdam actief in het verzekeren van zakelijke risico’s en met een focus op doelgroepen en ook actief met een aantal online merken. Met ongeveer 120 medewerkers behoort Klap tot de grotere advies- en volmachtbedrijven in Nederland.