John Smulders treedt als nieuwe Financieel Directeur toe tot directie Veldsink Groep


Per 1 maart 2023 treedt John Smulders toe als Financieel Directeur bij Veldsink Groep. Hij neemt het stokje over van Roland van Bergen en wordt verantwoordelijk voor het financieel beleid van Veldsink Groep.

Roland is sinds 2006 succesvol meegegroeid met de ontwikkeling van het familiebedrijf en heeft zowel de groei van de organisatie als de professionalisering van de afdeling Finance in goede banen geleid. Hij kiest ervoor zich volledig te richten op de groeistrategie en overnames van Veldsink. Hierdoor ontstaat er binnen Veldsink Groep een nieuwe situatie waarin een mooie rol voor John is weggelegd. Hij  kan putten uit jarenlange ervaring in het domein en zal Veldsink Groep versterken als Financieel Directeur en Business Partner. In deze functie zal hij de organisatie naar de volgende strategische fase helpen brengen.

John  werkte de afgelopen 4,5 jaar als COO bij Quion en daarvoor ruim 5,5 jaar als Interim Directeur/Executive Vice President bij Rabobank Nederland, ruim zeven jaar als Directeur/COO/CIO/CFO bij Obvion en 18 jaar bij opnieuw de Rabobank   als achtereenvolgens Kredietbeoordelaar, als manager Administratiekantoor,  Senior Controller  en Adjunct directeur Control CFO Domein.                                                                                                                            Foto: Roland van Bergen (links) en John Smulders.