Fred de Jong presenteert toekomstvisie intermediair in boek en profcollege

Fred de Jong van het gelijknamige adviesbureau, heeft een boek geschreven met als titel ‘Tussenpersonen zonder provisie, visie op een toekomstbestendig businessmodel voor financieel adviseurs’. Daarin presenteert hij zijn visie op een duurzame toekomst voor tussenpersonen.

De introductie van het boek vindt plaats tijdens een profcollege, dat op 28 september a.s. plaatsvindt in Residence Rhenen in Elst (Utrecht). Behalve zijn toekomstvisie geeft De Jong daarin tevens een interne en externe analyse van de financieel adviesmarkt. Na de pauze vindt er een workshop plaats onder leiding van Bart Vermeulen (Bartvermeulen.nl) en Jelle Bartels (Next Step Factory). Daarin wordt ingegaan op vragen als ‘Hoe kunnen tussenpersonen zich voorbereiden op provisieloos werken’en ‘Hoe verkoop je het nieuwe, provisieloze businessmodel aan klanten?’

Het programma begint om 14.00 uur (ontvangst 13.30 uur) en wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. Alle deelnemers ontvangen na afloop het boek ‘Tussenpersoon zonder provisie’en een checklist met aandachtspunten naar aanleiding van de wokshops’. De kosten bedragen 125 euro, excl BTW. Aanmelden kan via fred@freddejong.eu.