FOOD & FEED: hét online magazine van Meijers over risicomanagement in de sector

FMeijers Assurantiën heeft de derde editie uitgebracht van haar Food & Feed magazine voor de voedselbranche.  “Met dit magazine blijven bedrijven in deze dynamische sector op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. In deze editie besteden we veel aandacht aan verduurzaming en internationale handel. Ook bieden we praktische inzichten in het beheersen van complexe risico’s. Meijers is een betrouwbare makelaar in verzekeringen en bovendien een inspirerende kennispartner”, geeft Armand Garabedian aan, Account Director Food en Feed bij Meijers.

In een nadere toelichting meldt Meijers: “De Food & Feed-sector staat voor grote uitdagingen, zoals productcontaminatie, fraude, cyberdreigingen, aansprakelijkheden en de energietransitie. Risico’s beheersen vraagt om maatwerk, gebaseerd op grondige analyses en preventieve maatregelen. FOOD & FEED #3 biedt inzichten en oplossingen die bedrijven helpen om sterker te staan in deze complexe sector”

De derde editie van FOOD & FEED staat bol van interessante onderwerpen en praktijkvoorbeelden, zoals:

  • Wereldwijd risicomanagement: diervoederconcern Koninklijke De Heus deelt hun aanpak van innovatie en risicobeheer.
  • Verzekeringen op maat: een recall case over de Geur-, Kleur- en Smaakafwijking Clausule.
  • Duurzame verpakkingen: wat zijn de kansen en risico’s en hoe blijven uw producten veilig?
  • Energietransitie: welke nieuwe risico’s brengt verduurzaming van gebouwen en energiesystemen met zich mee?
  • Fraudepreventie: bescherm uw organisatie tegen fraude.
  • Internationale risico’s: wat is de invloed van gewijzigde transportdekkingen en klimaatschade op opgeslagen goederen?
  • Artificial intelligence: hoe AI de food- en feedsector kan optimaliseren, maar ook cyberrisico’s met zich meebrengt.
  • CO2-reductie en eerlijke voedselketens: lees het inspirerende verhaal van Johnny Cashew.

 

Lees nu het nieuwe online magazine van Meijers.