Faster Forward Elements en RISK Verzekeringen realiseren integratie backoffice

   Eenvoudig en snel verzekeringen vergelijken en afsluiten in één softwarepakket.  Dit kan dankzij de samenwerking tussen RISK (risk.nl) en Faster Forward (fasterforward.nl)Het Subliempakket (de online propositie van RISK) is geïntegreerd in Faster Forward Elements. Hierdoor hoeft een adviseur nooit meer op 2 of meer plaatsen in te loggen. De in Faster Forward Elements ingevoerde CRM-gegevens verschijnen automatisch in het Subliempakket zonder dat er een extra handeling nodig is.

Het Subliempakket biedt:

–          20 verschillende  particuliere en zakelijke productsoorten

–          keuze uit 18 verzekeraars zodat er altijd een passend product is

–          vrijheid om per productsoort een andere verzekeraar te kiezen

–          pakketkorting

–          innovatieve producten zoals rijgedrag-verzekeringen

–          top 3-overzicht met Beste Prijs, Beste Product en Beste Kwaliteit

–          directe acceptatie

–          volledig geautomatiseerd: binnen 1 minuut heeft de klant een polis

Koppeling met Faster Forward  Elements.

Het Subliempakket is volledig geïntegreerd in de software van Faster Forward Elements. Vanuit een klantdossier in Faster Forward Elements opent de adviseur het pakket. Dankzij deze gratis koppeling  wordt de data met één druk op de knop overgenomen vanuit Elements CRM in het Subliempakket. Dubbele invoer is overbodig geworden en er kan direct een verzekering worden berekend, geoffreerd en afgesloten. Hierna wordt de pakketpolis automatisch in Faster Forward Elements opgevoerd, zodat het juiste product inclusief de bijbehorende documenten meteen in het juiste klantdossier en de digimap van de klant staat waardoor één volledig klantbeeld gewaarborgd blijft. Snel, efficiënt en voordelig voor de adviseur en de consument!

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met Narasja van Maanen van Faster Forward (0164-210240) of Harmen Vollmuller van RISK Verzekeringen (030 –