Etienne Willems vertrekt bij Ecclesia Risk & Benefits

Etienne verlaat  na bijna 24 jaar onze organisatie. Hij was jarenlang verantwoordelijk voor onze Benefits afdeling. Vanwege zijn gezondheid de afgelopen 2 jaar, kiest hij ervoor om voorlopig afstand te nemen van het werkende leven én daarmee een langgekoesterde droom te laten uitkomen. Hij gaat samen met zijn vrouw (onze collega Raisa) en hun zoon op wereldreis.

Etienne: “Het is een sprong in het diepe, maar wat hebben we er zin in. Ik kijk ernaar uit uitgebreid de tijd te hebben voor elkaar, avonturen na te jagen en van de gebaande paden gaan, maar vooral uit de ratrace stappen en leven in het nu!”

Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia: “We zijn Etienne en Raisa dankbaar voor alles wat zij al die jaren hebben betekend voor Ecclesia en haar rechtsvoorgangers. Ik heb er bewondering voor dat Etienne nu kiest voor zijn eigen gezondheid en dromen en dus voor wat écht belangrijk voor hem is. Etienne en Raisa, heel veel geluk en plezier op jullie reis!”

Afgelopen periode nam Paul Jansen al tijdelijk de rol van Etienne over en we vinden het fijn dat hij dat voorlopig blijft doen